Eerste editie 4x4 event Amen

Assen

Het Noordelijk 4x4 event is 15 en 16 oktober op het terrein van camping Amerveld te Amen (Drenthe) georganiseerd. Alle bezitters van en geïnteresseerden voor 4x4 auto’s en buitenleven zijn zijn welkom om aan dit evenement deel te nemen of te bezoeken.

Het is de eerste editie en de organisatie is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor het weekend. Het doel is om samen met deelnemers en bezoekers er een gezellig en gevarieerd evenement van te maken. Het gehele terrein van het Amerveld zal ingericht worden met uiteraard 4x4 auto’s, diverse presentaties van verschillende bedrijven, een tweedehands onderdelen markt, groot kampvuur met muziek, barbecue en er zal een ont- bijtservice zijn voor deelnemers en bezoekers die blijven overnachten op de camping. Verder staat er een mooie rondrit in de omgeving gepland die in samenwerking met de stichting 4x4drenthe uitgezet wordt en waar men zich voor op kan geven als deelnemer. Naast de 4x4 gerelateerde activiteiten staat er een spectaculaire show met Haflinger paarden op het programma en zullen er meer demonstraties zijn die het voor de gehele familie aantrekkelijk maken om het evenement te bezoe- ken. Dus ook voor vrouwen en kinderen zullen er activiteiten zijn. Tevens wordt er een hindernisbaan uitgezet waar een ieder die kennis wil maken met het rijden in een 4x4 kan meerijden met ervaren bestuurders. Er zijn uitstekende mogelijkheden om met de auto te komen overnachten op de camping met verwarmd sanitair gebouw en restaurant. Op dit moment zijn er nog plaatsen vrij voor bedrijven en particulieren die willen deelnemen.Inschrijven voor deelname via: noordelijk4x4event@outlook.com.

Auteur

Albert-Jan Garama