Kerkconcerten Vries: start van het nieuwe seizoen

Vries

Na de gebruikelijke zomerstop staan de eerste activiteiten van het nieuwe concertseizoen van Stichting Kerkconcerten Vries weer voor klaar.

Het concertprogramma 2016-2017 valt, als u Vries woont, begin september in de bus. Zo kunt u zich alvast inlezen in de concerten in de Bonifatiuskerk, voorheen Dorpskerk, te Vries. Woont u niet in Vries? Op onze site is het concertprogramma in te zien. Hier kunt u tevens reserveringen plaatsen om u te verzekeren van een plaats bij de concerten van uw keuze, maar ook telefonisch is dit mogelijk via 0592-868 146. Wilt u het concertprogramma thuis ontvangen? Stuur een e-mail naar info@kerkconcertenvries.nl. In het nieuwe programma kunt u klassieke concerten verwachten, maar ook maken wij graag uitstapjes naar andere muziekgenres. Reserveringen via www.kerkconcertenvries.nl of telefonisch: 0592-868 146.

Auteur

Albert-Jan Garama