Eva Waterbolk en Hubert Klaver in Podium Zuidhaege

Assen

De eerste '2 op 2' in het nieuwe seizoen is op 11 september. Vanaf die dag is 2 op 2 iedere maand te vinden in het theatercafé van Podium Zuidhaege. Voor aanstaande zondag zijn schrijver Hubert Klaver en singer/songwriter Eva Waterbolk bereid gevonden te komen spelen.

Vanaf 14:00 uur spelen zij twee sets waarin ze hun nieuwe programma 'Held in Afrika' ten gehore brengen. Een unieke samenwerking tussen twee taalkunstenaars uit Groningen. Hubert Klaver is schrijver in Groningen. Van zijn hand verschenen onder andere de boeken 'Het Station' (2014) en 'Zwijnenberg' (2010). Zijn werk valt te omschrijven als licht-absurdistisch met een vleugje gezond cynisme. Verder verschenen er verschillende literaire luister-cd's. Eva Waterbolk is een singer/songwriter met een groot hart en een licht morbide gevoel voor humor. Eva schrijft zowel Engelstalige als Nederlands- én Groningstalige liederen. 2 op 2 is het maandelijkse podium voor taal en muziek, georganiseerd door Egbert Hovenkamp II en consorten. De middag zal plaatsvinden in het Theatercafé van Podium Zuidhaege in Assen. Het begint om 14:00 en de entree is gratis.

Auteur

Albert-Jan Garama