Nieuw initiatief: ken uw buurbedrijf

Assen

Weet u wie uw buren zijn? Waarschijnlijk kent u ze bij naam en groet u ze op straat. Maar weet u ook wie uw zakelijke buren zijn? Vaak is dat op een bedrijventerrein niet het geval.

Tot dit besluit kwamen de managers van Vriesendijk BMW en Van der Valk Hotel in Assen. Jarenlang zijn deze, en vele andere, bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein ten westen van de A28 aan de Zoom, Industieweg en Balkensdwarsweg te Assen maar echt kennismaken met de mensen die deze bedrijven runnen is er nooit van gekomen. Om een startschot te geven voor een nadere kennismaking en wellicht een jaarlijks terugkerende samenzijn organiseerden Van der Valk Hotel Assen en Vriesendijk BMW een gezellige barbecue voor alle buurbedrijven. Na een polaroid snapshot bij binnenkomst en een gezamenlijke toast op dit leuke initiatief werd de kennismaking voortgezet tijdens de goed verzorgde barbecue. Er werd gezellig gekletst en gegeten en gelachen er werden zelfs al stiekem plannen gemaakt voor de bbq van volgend jaar. Dus dat dit herhaalt gaat worden is een feit.

Auteur

Albert-Jan Garama