Omnigym Assen zoekt stoere jongens

Assen

Helaas lukte het turner Epke Zonderland vorige maand nèt niet opnieuw Olympisch kampioen op de rekstok te worden: tijdens zijn finale-oefening valt hij van het toestel af waardoor hij als 7e eindigt. Toch heeft hij met zijn optreden veel indruk gemaakt. Bij turnvereniging Omnigym Assen is er een enthousiaste groep jongens die ervan droomt ooit net zo goed als Epke te worden. Maar zo sterk en zo lenig ben je niet zomaar. Daarom wordt er elke week met veel inzet en plezier getraind om allerlei uitdagende turnonderdelen onder de knie te krijgen.

Vanuit de reguliere gymlessen die Omnigym aanbiedt in diverse Asser wijken kunnen talentvolle jongens geselecteerd worden voor de voorbereidingsgroep turnen (voor 4-6 jarigen) of de turnselectiegroep. Sinds kort is er ook een speciale jongensturngroep voor jongens van 7 jaar of ouder, bedoeld als voorloper van de turnselectiegroep. Deze groep is op zoek naar stoere jongens die de uitdaging aandurven geheel vrijblijvend een keertje mee te doen. Durf jij het aan? Kom dan langs voor een speciale proefles op maandag 12, 19 en/of 26 september van 16.00-17.00 uur in de Pittelohal aan de Wethouder Bergerweg 2B in Assen. Zorg voor makkelijk zittende sportkleding; aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via m.jongman@omnigym.nl of bezoek de website: www.omnigym.nl. Foto: Omnigym-turner Vigo van der Made in actie op de vloer tijdens een KNGU-turnwedstrijd district Noord.

Auteur

Albert-Jan Garama