SWAMP Festival Assen

Assen

De vierde editie van het SWAMP Festival vindt 10 september plaats in het Anne Frank Park, Assen. Om 12.00 uur luidt DJ Stefan Kuipers het feest in en om 12.30 uur zal burgemeester Marco Out de officiële opening verrichten.

Op het SWAMP Festival is net als voorgaande jaren weer ontzettend veel te beleven. Het Anne Frank Park barst uit zijn voegen. Zo is er een grote veelzijdige fair en een kinder-pret-plein. Op het horecaplein, het hart van SWAMP, kunnen deelnemers genieten van een hapje en een drankje. Het festival biedt veel zitplaatsen en het is er dan ook heerlijk vertoeven op deze tweede zaterdag van september. Maar wat er weer aankomt moet er ook weer af, daarom presenteren verschillende sportverenigingen zichzelf die dag. Een festival kan natuurlijk niet zonder muziek en SWAMP heeft een prachtig programma met o.a. Jason Staal, Stephanie Struijk (bekend als Stevie Ann), Groove Patrol en Sarah Smiles. Tijdens SWAMP 2016 zullen er ook weer, net als voorgaande jaren, films te zien zijn. Dit jaar is er gekozen voor twee animatiefilms; Minions en, een oude bekende, Finding Nemo. Neem een klapstoeltje, zitzak of picknickkleed mee en kom genieten! Houd de Facebookpagina van SWAMP in de gaten voor de actuele tijden. De Winkelrijk Marsdijkrun vindt gelijktijdig met het festival plaats op het Anne Frank Park. De inschrijving voor dit evenement is inmiddels begonnen. Het SWAMP Festival is vrij toegankelijk.

Auteur

Albert-Jan Garama