Open dag Glendance Assen

Assen

Oproep: ,,Kom zaterdag 10 september naar de open dag van Glendance in Assen aan de Nijverheidsweg in Assen. Van 11:00 tot 14:00 kan er kennis gemaakt worden met de diverse lessen die bij Glendance gegeven worden.

Vanaf anderhalf jaar kunnen er danslessen gevolgd worden, vanaf 8 jaar kan er ook meegedaan worden met de zang en acteerlessen. Houd je van beide? Dan stap je de musical les in. Wil je graag zelf optreden? Dat kan ook, de hele dag is er ruimte voor degene die graag haar of zijn zang, acteer of danskunst wil tonen voor de camera. De hele dag wordt er gefilmd, een complicatie van de optredens wordt later uitgezonden op het eigen tv-kanaal van Glendance “Glendance TV”., Tijdens de open dag kan er in een 30 minuten durende les kennis gemaakt met Cors Little Gym. Cor Lamain’s lessen zijn erop gericht om kinderen weerbaarder te maken door middel van assertiviteit trainingen. Daarnaast is er in de studio informatie te verkrijgen over de pilates lessen die op de woensdag avond gegeven worden door Janneke Cohen “Morgen start ik”. De open dag wordt afgesloten met een aantal optredens uit de afgelopen eindvoorstellingen Geïnteresseerd geraakt? Kom dan langs aan de Nijverheidsweg 5 en laat je informeren over de vele mogelijkheden. Alle lessen worden gegeven door een jong en professioneel maar vooral enthousiast docententeam. Ben je niet in de gelegenheid om zaterdag te komen? Geen probleem de hele maand september zijn alle groepslessen gratis te volgen. Ga voor alle extra informatie naar www.glendance.nl." Info 06015167356 info@glendance.nl, Nijverheidsweg 5 Assen Foto Eric-Jan Zwiers FotoArtLine.

Auteur

Albert-Jan Garama