Open avond met mini concert van Gospelkoor El Elohim

Assen

Gospelkoor El Elohim komt naar Kloosterveen en deze keer kan je meedoen, of gewoon lekker komen luisteren. El Elohim houdt een open avond waarbij het koor zich laat zien, maar vooral laat horen.

Deze avond kan worden ervaren hoe het is om lid te zijn van het koor, waar het koor voor staat en wat er zoal wordt gedaan. Voor de pauze wordt gezamenlijk een lied ingestudeerd. In de pauze is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de koorleden. Na de pauze is er een miniconcert en een samenvatting van het repertoire; daarin komen verschillende vormen van muziek voorbij, van gospel tot pop- en musicalmuziek. Als finale wordt gezamenlijk op het podium het ingestudeerde lied gezongen. Dinsdag 13 september, van 20.00 tot 22.00 uur in MFA Kloosterveste, Vesteplein 5 Assen. Het koor zoekt versterking van nieuwe leden, met name mannen (bassen en tenoren). Voor meer informatie: www.elelohim.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama