De Tien Heugten behaalt derde plaats

Schoonloo

Schoonloo De winnaars van de Eropuit in Eigen Land Prijs 2015-2016 zijn bekend. Ook afgelopen jaar hebben de bezoekers van de website http://www.eropuitineigenland.nl kunnen stemmen op hun favoriete accommodatie, restaurant en/of dagje uit. Alle stemmen zijn geteld en Recreatiepark De Tien Heugten te Schoonloo, de winnaar van vorig jaar, heeft dit jaar een prachtige derde plaats behaald. ,,Recreatiepark De Tien Heugten, een gezellige en kindvriendelijke familiecamping, ligt te midden van honderden hectaren bossen en heidevelden. Een uitstekende plek voor dagjes uit naar Wildlands Adventure Zoo te Emmen, het Drents museum of heerlijk shoppen in de binnenstad van Assen of Groningen. Fietsend door de natuur gaat u op weg naar de hunebedden en de gezellige Drentse dorpjes. Laat uw kinderen halen en brengen door Thomas de trein, waarna zij door ons recreatieteam leuke activiteiten te doen krijgen waardoor zij zich zeker niet hoeven te vervelen. "


Auteur

Redacteur