Verloskundigenpraktijk ‘de Parel’ naar Messchenstaete

Assen

Vandaag (31 augustus) werd het huurcontract ondertekend tussen Verloskundigenpraktijk ‘de Parel’ met Zorggroep Drenthe. Judith de Vos en Yvanka Bron brengen begin volgend jaar hun praktijk onder in Messchenstaete.

Judith de Vos en Yvanka Bron, twee verloskundigen die kortgeleden samen verloskundigenpraktijk ‘de Parel’ gestart zijn, zullen hun praktijk onderbrengen in het nieuwe appartementencomplex Messchenstaete in Marsdijk. Vandaag werd het huurcontract officieel getekend. Ze zijn nog maar pas gestart, maar beide dames hebben al ruim 5 jaar werkervaring in het bieden van hun vakkundige en persoonlijke zorgverlening voor zwangeren en hun partners. Een kleinschalig, vast team, die een goede samenwerking hebben met andere disciplines. “Toen we hoorden dat de Messchenstaete gebouwd ging worden, was dit voor ons aanleiding om direct contact op te nemen met Sape Pranger van Zorggroep Drenthe. Aangezien er nog geen verloskundigenpraktijk in Peelo en Marsdijk gevestigd was, zagen wij een mooie mogelijkheid”, geven de dames aan. Messchenstaete heeft naast de verloskundigenpraktijk, een huisartsenpraktijk, fysiotherapeut, fitness, kapsalon, pedicure, een kiosk, een Wellness en een restaurant. Ouderen zijn actiever dan ooit en staan midden in de samenleving. Zorggroep Drenthe probeert met het bieden van deze faciliteiten een bijdrage te kunnen leveren aan de sociale participatie van haar bewoners.

Auteur

Albert-Jan Garama