Sw!ngkoor start nieuw koorseizoen met twee open repetities

Assen

De 30 koorleden (m/v) van het seniorenpopkoor Sw!ngkoor betrekken in het nieuwe seizoen een nieuwe oefenlocatie. Met ingang van 14 september houden ze hun wekelijkse woensdagochtendrepetitie in het clubgebouw van chr. muziekvereniging AMDG, de Notenkraker.

Het swingende gemengd koor zingt voornamelijk vlot, toegankelijk repertoire en gaat zich in het nieuwe seizoen voorbereiden op het eerste eigen concert in april 2017. De eerste twee repetities op 14 en 21 september zijn ook toegankelijk voor geïnteresseerde 55+ koorzangers, met of zonder ervaring. Seniorenpopkoor Swingkoor repeteert elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Het adres van de nieuwe oefenlocatie is Noordveen 21 in Beilen. Kijk voor alle informatie op www.swingkoor.info

Auteur

Albert-Jan Garama