Local op het Cerckplein

Beilen

Het laatste openluchtconcert van dit jaar op het Cerckplein achter Dinercafé de Cerck wordt verzorgd door de band Local.

Op vrijdag 9 september zal deze band het zomerseizoen afsluiten. Het optreden begint om 21.30 uur en is gratis te bezoeken. De band Local speelt al meer dan tien jaar in zowel grote als kleine zalen in het noorden van het land. Altijd gaat het los en altijd staat de zaal op de kop. Het repertoire bestaat uit de betere klassiekers uit de pop en rock van de afgelopen decennia. Op 8 oktober staat de band in de finale van The Clash of the Coverbands in het Martiniplaza te Groningen. Het nieuwe muziekseizoen in de Cerck begint op vrijdag 30 september met een optreden van Ralph de Jongh. Voor de agenda van het komende jaar kan de website van de Cerck worden geraadpleegd. Zie ook www.decerck.nl

Auteur

Albert-Jan Garama