Gedeputeerde Henk Jumelet opent Inspiratiemiddag voor ‘groene vrijwilligers’ Drenthe

ASSEN

Zes Drentse groene organisaties organiseren 2 september, onder de vlag van ‘Groen Drenthe werkt’, een inspiratiemiddag voor haar vrijwilligers bij het Duurzaamheidscentrum in Assen.

Hiermee worden de ‘groene vrijwilligers’ voor het derde opeenvolgende jaar bedankt voor hun inzet voor de Drentse natuur. Onder de noemer ‘Hoe groen is de stad’ hebben de vrijwilligers de keuze uit elf verschillende workshops en wandelingen in en om het Duurzaamheidscentrum De zes groene organisaties (IVN Drenthe, Landschapsbeheer Drenthe, Natuur en milieufederatie Drenthe, St. Het Drentse Landschap, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer) organiseren samen deze informele bedankdag. Elk jaar neemt een van de zes organisatie de coördinatie op zich. Dit jaar ligt de organisatie in handen van IVN Drenthe ism studenten van Noorderpoort Kunst & Multimedia. De inspiratiemiddag wordt om 15.00 uur, voor het Duurzaamheidscentrum Assen, geopend door gedeputeerde Henk Jumelet en de kersverse directeur van IVN Drenthe, Mark Tuit.

Auteur

Albert-Jan Garama