CJG Midden-Drenthe bestaat vijf jaar

BEILEN

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Midden-Drenthe bestaat vijf jaar. Dit wordt gevierd met een feest op vrijdag 16 september bij het CJG-gebouw aan de Nassaukade in Beilen. Het jubileumfeest wordt geopend door wethouder Gert Jan Bent.

Het CJG is er voor ouders, kinderen, jongeren én professionals. Kortom, het CJG is er voor iedereen die vragen heeft over opvoeden en opgroeien. Dit kunnen ingewikkelde vragen zijn, maar ook minder lastige vragen over bijvoorbeeld roken, overgewicht of verliefdheid.

Het feets is van 15.00 tot 18.00 uur. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, prijzen winnen met een kleurwedstrijd en genieten van een demonstratie van streetdancegroep In-Xtenso van fitnesscentrum Body Art te Beilen. Ouder kunne meedoen aan workshops van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) over ‘Knutselen met fruit’ en ‘Gepimpt water.’ Ook is er een informatiemarkt


Auteur

admin