Smallsteps Assen met open dag

Assen

Smallsteps kinderopvanglocatie Pompeloen en buitenschoolse opvang Speelkasteel aan de Zoom 14-16, hebben 10 september een zomermarkt en open dag.

Tussen 11.00 uur en 15.00 uur zijn ouders en kinderen van de locaties, maar ook alle andere belangstellenden die een kijkje willen nemen, van harte welkom. Er is een verscheidenheid aan kraampjes en bovendien is er een grote loterij met prachtige prijzen waarvan de opbrengst gaat naar de Voedselbank. Renske Plantinga, locatiemanager: “We hebben veel verschillende kraampjes op onze zomermarkt dus er is voor ieder wat wils. Denk hierbij aan kraampjes met brocante, kinderkleding, kinderboeken, peuterspektakel, knutselartikelen, sieraden en gewoon allerlei leuke hebbedingetjes. Met de loterij kunnen mensen onder andere een overnachting winnen in een junior suite met ontbijt voor 2 personen bij Hotel van der Valk in Assen. De opbrengst uit de verkoop van de lootjes gaat naar de Voedselbank zodat zij hiermee iets speciaal kunnen doen voor kinderen uit gezinnen die gebruik moeten maken van de Voedselbank. We hebben er erg veel zin in en hopen dat veel mensen een kijkje komen nemen.”

Auteur

Albert-Jan Garama