Open dag Hockey Vereniging Assen

ASSEN

Hockey Vereniging Assen (HVA) heeft 10 september een open dag. Jongens, meisjes en volwassenen kunnen spelenderwijs kennismaken met hockey. Voor de club zelf is deze datum de start van het nieuwe hockeyseizoen. Onder bezoekers die zich binnen 4 weken aanmelden als lid, wordt een gratis lidmaatschap van één jaar verloot.

Programma Op deze dag zijn veel vrijwilligers aanwezig die kunnen vertellen over de sport en over de club. De open dag is een unieke kans om te ervaren hoe leuk deze teamsport is. Naast informatie is het vooral de bedoeling om zelf aan de slag te gaan. Er worden clinics gegeven, dus je kunt gelijk een balletje mee slaan! Voor de allerkleinsten is er een springkussen en wordt er geschminkt. Over HVA HVA is opgericht in 1919 en is de oudste hockeyvereniging van Noord-Nederland. In het voorjaar van 2014 is de club verhuisd naar een nieuwe locatie waar een modern clubhuis is gebouwd en drie hockeyvelden zijn aangelegd. De verhuizing naar de nieuwe locatie past bij de ambitie van de Asser vereniging om te groeien en inspanningen van de gemeente Assen om te investeren in sportieve en gezonde jeugd in een groeiende gemeente. HVA telt op dit moment bijna 600 actieve leden. De club biedt hockey op alle niveaus: voor de fanatieke hockeyer en de recreatieve speler en voor jong en oud. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al meedoen. Meer informatie over HVA is te vinden op www.hockeyassen.nl. Van 14.00 tot 17.00 uur, Mien Ruysweg 3 in Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama