Boerenfietstocht

Assen

Bijgaande foto van Jannie Warringa is genomen tijdens de boerenfietstocht op 25 augustus bij fruitbedrijf Goense op Marwijksoord. Kees Goense is in actie tijdens de rondleiding op zijn bedrijf.

Het was een zon overgoten dag welke door veel fietsers werd aangegrepen om de laatste boerenfietstocht van deze zomer te gaan fietsen. Men ging vroeg van start omdat het 31 graden zou worden en liet zich de ijsjes goed smaken. De sfeer was uitstekend en fietsers waardeerden de uitleg die ze kregen op de acht deelnemende bedrijven. De deelnemende bedrijven waren Melkveebedrijf Knijp en Manege Nijend in Anderen , Imkerij en biologische tuin in Rolde, Tuinplantenkwekerij Vreugdenhul in Eldersloo, De Grollerdeel In Grolloo, Landwinkel Goense in Marwijsoord, Het Amerveld in Amen, Ook kwam men in het T.I.P Onder de Molen in bracht men een bezoek aan de molen in Rolde. De prijsuitreiking van de foto actie en de vragen is op 10 september om 13.00 uur bij T.I.P. Foto : Jannie Warringa

Auteur

Albert-Jan Garama