Midden-Drenthe Bodywalk Wandeltocht

BEILEN

Bodywalk Beilen heeft op zaterdag 3 september de zevende editie van de Midden-Drenthe Wandeltocht. Deelnemende wandelaars kunnen kiezen uit 4 afstanden: 5, 10, 15 of 25 kilometer. Nordic Walkers zijn ook welkom.

Er kan gestart worden vanaf 8.30 uur bij Camping-Kampeerboerderij Boszicht, Smalbroek 46 in Beilen. De uiterste vertrektijd voor de langste afstand is om 10 uur, voor de overige afstanden kan men later vertrekken, tot uiterlijk 14.00 uur (zie de website voor de details). Iedereen wordt uiterlijk om 16.00 uur terug verwacht op de startlocatie.

De routes gaan over verharde- en onverharde wegen en voeren langs de mooiste plekjes van Nationaal Park Dwingelderveld met bloeiende heidevelden, door het bos en langs vennen en weilanden. De deelnemers aan de 15 en 25 km hebben onderweg 2 rustplaatsen. Voor de 10 km is er één rustplaats.

Het inschrijfgeld bedraagt euro 4,50. Groepen van 10 personen of meer en leden van de KWBN krijgen korting. Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis meedoen. Deelnemen aan dit evenement betekent meedoen aan een sportieve gezellige wandeltocht.

Zie voor meer informatie www.loopgroepbeilen.nl.


Auteur

Redacteur