Ben & Carmen Steneker met Dick van Altena in Deurze

DEURZE

In Zalencentrum De Aanleg aan de Asserstraat 63 in Deurze is 11 september een countrymiddag met optredens van Dick van Altena en Ben Steneker met zijn dochter Carmen. Het programma begint om 15.00 uur en de zaal is geopend vanaf 14.30 uur. Kaarten reserveren via: b.p.steneker@home.nl of 053-5696878. De kosten zijn euro 10.

Dick van Altena werd bekend als leadzanger van de Major Dundee Band. Met hen had hij jaren terug de hit: The longer the Distance. Na 25 jaar viel de Band uiteen en Dick ging solo zeer succesvol verder. Hij is een van de meest bezette countryartiesten van ons land. Naast de solo optredens maakt hij deel uit van een Theater Tour met o.a. de Band Savannah. Er verschenen meerdere countryalbums van hem en ook in het Betuws dialect zijn er CD's op de markt. Dick is tevens songwriter voor artiesten als Henk Wijngaard (Hey Suzie), Saskia en Serge, Corrie Konings en bijna iedere countryact in Nederland heeft wel nummers van de hand van Dick opgenomen. Ben Steneker is op 11 september net terug uit Amerika waar hij een week heeft opgetreden op het bekende National Traditional Country Music Festival in LeMars, Iowa. Dit festival is sinds 1980 meer dan 40 keer bezocht door Ben en 4 x is Carmen mee geweest. Het evenement dat een week duurt wordt jaarlijks bezocht door ca. 20.000 liefhebbers van traditionele countrymuziek. Fotograaf Hardy Klink/Henriëtte Hofs.

Auteur

Albert-Jan Garama