Zonnige Zonnige KIDOEDA Beilen

Assen

De laatste week van de zomervakantie staat in Beilen jaarlijks in het teken van KIDOEDA. In deze week worden de kinderdoedagen georganiseerd voor kinderen uit groep 3 tot en met 8. Dit jaar was het een zonnige editie met als thema: Cowboys en Indianen.

Bij de tropische temperaturen waande je je haast in het Wilde Westen. Ondanks het weer hebben zowel de kinderen als vrijwilligers genoten van de dagen. Van dinsdag t/m donderdag werden er prachtige hutten gebouwd, gespeeld op de waterbaan, geknutseld en een heuse zeepkist gebouwd voor de race. Op de laatste dag gingen de zeepkisten de strijd met elkaar aan. Tevens is er op woensdagavond een vossenjacht geweest. Vele sponsoren hebben deze gezellige dagen mogelijk gemaakt voor ruim 60 kinderen. Hopelijk wordt het volgend jaar ook weer z’n succes.

Auteur

Albert-Jan Garama