Stephanie Struijk naar Nijend24

ANDEREN

Stephanie Struijk speelt 10 september bij Nijend24. In haar nieuwe theatershow dit jaar staat de roadtrip die Stephanie maakte met Daniël Lohues centraal.

Ze speelt de liedjes van het nieuwe album vergezeld door anekdotes over het onderweg zijn. Niks stond vast tijdens deze reis, behalve dan dat Stephanie op een bepaalde datum in Minnesota moest zijn voor een optreden. Daar tussenin was er tijd om liedjes te schrijven en te kijken wat er voorbij kwam. Stephanie bracht tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. De afgelopen jaren woonde en werkte Stephanie als singer/songwriter in Los Angeles. Aanvang 20.00 uur, entree euro 15. Het volgende optreden is op 5 november van Lavalu. Meer informatie en reserveren op www.nijend24.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama