Sport Oriëntatie Dag Winkelcentrum Marsdijk

ASSEN

Winkelrijk Marsdijk organiseert in samenwerking met Assen Beweegt van de gemeente Assen op zaterdag 3 september weer de sportorientatiedag.

Het enthousiasme groeit met het aantal jaren want nog nooit hebben er zoveel verenigingen zich aangemeld als dit jaar. Op deze dag presenteren maar liefs 22 sportverenigingen zich in en rondom het winkelcentrum. Er zijn diverse kraampjes en er zullen door de verenigingen op gezette tijden demonstraties worden gehouden. De verenigingen die hebben zich al hebben aangemeld zijn: Schemvereniging Desperado, Dansschool Jan Postema, Omnigym, Aikido-Shinkendo Amida, Loopgroep Marsdijk, Boksteam Assen, Miramar, ‘t Kamrad ev. Het evenement vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur. Meer informatieop www.assenbeweegt.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama