Gemeente Midden-Drenthe heeft bijeenkomst nieuwe inwoners

BEILEN

De gemeente Midden-Drenthe heeft zaterdagochtend 10 september een bijeenkomst voor nieuwe inwoners in het gemeentehuis van Beilen.

Het programma start deze morgen om 10.00 uur. De nieuwe Midden-Drenten worden welkom geheten door burgemeester Ton Baas. Na een korte informatieve bijeenkomst in de raadzaal, volgt een rondleiding door het gemeentehuis, met onder meer een kijkje in het archief. Trouwerij Op dezelfde dag vindt de opening van de Open Monumentendag plaats. Dat gebeurt met een traditionele trouwerij in de Stefanuskerk in Beilen. De trouwstoet vertrekt rond 11.15 uur vanaf het gemeentehuis en de nieuwe inwoners zijn van harte uitgenodigd om zich bij de stoet aan te sluiten en de trouwerij bij te wonen. Kinderen Ook aan de jonge nieuwe inwoners is gedacht. Onder begeleiding kunnen de kinderen creatief aan de slag om een mooi eigen kunstwerk te maken.

Auteur

Albert-Jan Garama