Asser sport- en cultuurverenigingen houden open huis

ASSEN

De komende periode organiseren diverse sport en culturele verenigingen in Assen open dagen, trainingen, of repetities.

De deuren staan open voor het publiek, er worden demonstraties gegeven en gratis activiteiten aangeboden om bezoekers kennis te laten maken de club en hun activiteit. Hiermee luiden de clubs feestelijk het nieuwe seizoen in en hopen tijdens deze dagen nieuwe leden te werven. Bij welke sportverenigingen bent u welkom? MILO Gewichtheffen; Voetbal: FC Assen en vv LEO; Loop- en wandelgroep Marsdijk en Loopgroep Kloosterveen; Boksteam Assen; Budovereniging Asahi; Badminton Combinatie Assen Volleybal: Sudosa-Desto en Peelermarke; Kinderpraktijk Vlinder; Jeu de Boules: ’n Boel Plezier; Basketbal: Assist; Hockey: HVA; Duikteam Miramar; Atletiek: AAC ’61 en Schermvereniging Desperado. Daarnaast is op 3 september een Sportoriëntatiedag in Winkelrijk Marsdijk, waar diverse sportverenigingen zich presenteren. Bij welke culturele verenigingen/instellingen bent u van harte welkom: Popkoor Assen; Gospelkoor El Elohim; Kamerorkest Divertimento; Harmonieorkest Eendracht plus E-klein; Garage TDI/Honk N; Creatieve Club Vincent; Dansstudio Jan Postema; Glenndance; Moonlight Big band. Meer informatie over de programma’s en de data? Over de Open Dagen Route van Sportclubs is dit te vinden op: www.assenbeweegt.nl, over de Culturele Open Dagen Route op: www.assen.nl/cultureleopendagenroute.

Auteur

Albert-Jan Garama