Open huis Bowling Vereniging Assen / Pand 17

ASSEN

Bowling Vereniging Assen (BVA) heeft op 3 september van 10.00 tot 16.00 uur open huis samen met sport- en bowlingcentrum Pand 17 te Assen.

Geintereseerden kunnen kennismaken met de bowlingsport in het algemeen en de invulling die Bowlingvereniging Assen eraan geeft. Dit kan door zelf een balletje te gooien en door informatie in te winnen over de mogelijkheden binnen de Bowlingvereniging Assen. Zo is er een competitie, waarbij wekelijks de krachten worden gemeten met de overige leden van de vereniging, of regionaal of landelijk mee doen met de NBF (Nederlandse Bowling Federatie) leagues. Binnen Pand 17 zijn tevens andere bowlingmogelijkheden buiten de competitie om, zoals jeugdbowlen, 50 + bowlen, G-bowlen en bedrijfsbowling competities.

Auteur

Albert-Jan Garama