Inloopspreekuur voor mensen met visuele beperking in Thuiszorgwinkel Assen

ASSEN

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen met een (zeer) beperkt zicht rond blijven lopen met vragen over leven met een visuele beperking. Vegro en Koninklijke Visio, het expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, organiseren een gratis spreekuur voor mensen met een visuele beperking.

De professionals van Koninklijke Visio kijken samen met deze cliënten naar de revalidatiemogelijkheden passend bij hun persoonlijke hulpvraag. Vragen over bijvoorbeeld lezen, tv-kijken, mobiliteit, vrijetijdsbesteding of het huishouden kunnen daarbij aan de orde komen. Ook persoonlijk en professioneel betrokkenen zijn welkom voor informatie en advies. Belangstellenden zijn woensdag 7 september tussen 10.00 uur en 15.00 uur welkom in Thuiszorgwinkel Assen, gevestigd aan de Kloekhorststraat 27, voor informatie en advies van een professional van Koninklijke Visio. Tevens zal er op deze dag in de Thuiszorgwinkel ook de maandelijkse bloeddrukmeting plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl en www.visio.org of bel naar 0800 – 2 88 77 66 (gratis).

Auteur

Albert-Jan Garama