Opening christelijk boekenassortiment Iwema Assen

ASSEN

Het assortiment christelijke boeken bij Iwema Assen is uitgebreid en om dat te vieren, vindt er een feestelijke opening plaats op zaterdag 3 september om 16.00 uur.

Met een hapje, een drankje en muzikale omlijsting. Stadspredikant Bert Altena zal de christelijke hoek bij de boekhandel feestelijk openen en een voordracht houden.

Daarnaast heeft Iwema een feestelijke dagaanbieding: de glossy van 'De Bijbel - Het Nieuwe Testament' is alleen deze dag verkrijgbaar voor slechts euro 5. Daarna kost het mooi vormgegeven blad euro 15.

Het evangelie is wereldwijd al in vele verschijningsvormen gedrukt geweest, maar deze uitgave is wel een heel bijzondere. LenteMedia bracht het Nieuwe Testament als glossy, als kleurrijk magazine met een prachtige, frisse vormgeving en met mooie illustraties.

Door het hele tijdschrift heen staan mooie platen met aansprekende teksten, die prikkelen om te gaan lezen. "Vaak vergeten we dat de Bijbel ook gewoon een inspirerend boek is en niet alleen materiaal voor studie", aldus uitgever Peter van Dijk. Bij deze glossy is ook een gratis app ontwikkeld voor iOS en Andriod.

Aanvang 16.00 uur.


Auteur

Redacteur