Zomerhoogtepunt bij de Warrel Westerbork

Assen

Stichting Zomeractiviteiten neemt afscheid van de Zomer op zondag 28 augustus met het evenement 'Zomerhoogtepunt bij buffetrestaurant de Warrel' aan de Beilerstraat in Westerbork.

Er is deze middag voor elk wat wils. Met optredens van shantykoor Spier, openluchttheater STOP met hun stuk HET DUEL. Voor de kinderen is er een optreden van Joep Snoep. Joep Snoep heeft namelijk een geheim –boek gevonden waar allerlei gekke toverspreuken in staan. In deze kindervoorstelling vol met grappen en grollen gaan ze samen met de kinderen op zoek naar de eigenaar van het geheime boek. DJ Simon, bekend van de BOBO-bar, zal met zijn platekeus de muzikale vreugde verhogen. En tenslotte zijn er nog optredens van showband DUAL die muziek uit 70, 80 en 90 jaren zal laten horen. Het Zomerhoogetepunt begint om 13.30 uur en duurt tot 18.00 uur. De toegang is gratis en de organisatie is in handen van de St. Zomeraktiviteiten Westerbork samen met de Warrel.

Auteur

Albert-Jan Garama