TT Hall in Oosterse sferen tijdens Pasar Malam Assen

ASSEN

In TT Hall Assen is van 2 tot en met 4 september de zevende editie van de Pasar Malam Assen. Ook deze keer biedt deze Aziatische markt jong en oud drie dagen lang een top-programma, veel stands en restaurants.

,,Struinend langs de vele kraampjes met Indische en Aziatische spullen, kruiden en specerijen waant u zich even in het verre Oosten”, zo laat de organisatie weten. In de stands vinden de bezoekers tropische vruchten, groenten en rijsttafelproducten, kleding, meubels, kunst, sieraden, curiosa en andere exotische hebbedingetjes. “Zodra u de TT Hall binnen loopt, komen de heerlijke geuren uit de verschillende eethuisjes u tegemoet.” Creatieve  koks bereiden ter plekke de meest heerlijke maaltijden en snacks uit de Oosterse keuken, waarbij uiteenlopende verse ingrediënten worden gebruikt. Op de verschillende podia wordt tijdens de Pasar Malam Assen een non-stop muziekprogramma gepresenteerd met bekende topartiesten uit Nederland en Indonesië. Op ‘Pesta Maluku-vrijdag’ zijn er optredens van Molukse artiesten met onder andere de formaties ‘Simeon Warkor & Friends’ en ‘Alley & FriendzZ’. Op zaterdag staan onder andere zanger Ben Heart en de dansgroep Nuansa Seni Indonesia op het podium. En op zondag is het de beurt aan o.a. de veelzijdig band Xanur, dansgroep Hawaïan Treasure en Duo Free Line. De Pasar Malam Assen is op vrijdag 2 september en op zaterdag 3 september van 13.00 tot 23.00 uur en op zondag 4 september van 12.00 tot 20.00 uur. De entree voor volwassenen, kinderen vanaf 6 jaar en 65plussers is euro 6. Kinderen onder de 6 jaar mogen gratis naar binnen. Op vrijdagmiddag is de entree voor 65-plussers op vertoon van hun ID, slechts euro 2,50. Kijk voor het complete programma en meer informatie op www.pasarmalam-assen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama