Programma De Nieuwe Kolk tijdens Preuvenement

ASSEN

Net als voorgaande jaren trapt Theater De Nieuwe Kolk haar seizoen af tijdens Preuvenement Assen. Zowel op zaterdag 27 als op zondag 28 augustus krijgen bezoekers van het evenement voorproefjes van voorstellingen en concerten. De artiesten staan geprogrammeerd op het grote podium, Sligro Stage, in de Gouveneurstuin.

Op zaterdagmiddag treden op: Izaline Calister, Mister and Mississippi, Jeans, The Brothers Timisela en Joris Linssen & Caramba. Op zondagmiddag zijn er previews van het Internationaal Danstheater, zangeres Anneke van Giersbergen, cabaretière Kiki Schippers en Circle Percussion. Beide dagen kunnen bezoekers DNK-bioscoopmascotte Bob tegen het lijf lopen, op zaterdagmiddag aangevuld met de ‘echte’ Roodkapje uit Roodkapje de Musical (4+). Informatie en korting In de stand van Theater De Nieuwe Kolk in de Gouveneurstuin is informatie verkrijgbaar over het complete programma van seizoen 16-17. Van de optredende artiesten kunnen ter plekke entreekaarten worden aangeschaft met een speciale Preuvenementskorting van € 2,- per ticket. Bios op de Brink Voor het eerst maakt de Brink ook deel uit van het Preuvenement. Belangrijkste onderdeel daar is de Openluchtbioscoop van Bioscoop De Nieuwe Kolk, IFA Vrouw & Film en de Asser Filmliga. Bioscoop De Nieuwe Kolk vertoont op zaterdag en zondag de familiefilm Minions en op zaterdagavond de actiefilm The Bourne Identity. Alle films en trailers zijn gratis toegankelijk en worden vertoond zonder pauze. Complete theaterprogramma tijdens Preuvenement: Zaterdag 27 augustus 13.30-13.50 uur: Izaline Calister 14.15-14.45 uur: Mister and Mississippi 15.10-15.40 uur: Jeans 16.45-17.05 uur: The Brothers Timisela 17.35-18.05 uur: Joris Linssen & Caramba Zondag 28 augustus 14.15-14.45 uur: Tango Now – Internationaal Danstheater 15.10-15.30 uur: Anneke van Giersbergen 15.55-16.10 uur: Kiki Schippers 16.30-17.00 uur: Circle Percussion Het complete programma van het festival is te vinden op preuvenementassen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama