Najaarstrends bij Specsavers Assen

ASSEN

Deze herfst en winter kunnen klanten van Specsavers Assen flink uitpakken met de nieuwste brillentrends. De trendcollectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. Bekijk de brillentrends Denim, Industrial Elegance en Deep Forest geshowed door niemand minder dan Specsavers’ fashion ambassadrice Anouk Smulders.

Daarnaast maken brildragers in Assen nu kans op een kaartje voor het #SpecTrends inspiratie event. Denim look Ook dit najaar kunnen we niet om denim heen. Van navy chic tot romantisch bohemian voor vrouwen en denim-on-denim voor mannen: alles mag! Bij de denim look staat de trendcollectie van blauwe en bruine monturen prachtig. Anouk Smulders over deze trend: ‘I love Denim! Deze felle Max & Co in combinatie met een denim navy outfit vind ik prachtig!’ Industrial Elegance We gaan van grote zwarte kunststof monturen weer terug naar de elegante metalen frames. En met een bijzonder kleurenpalet van goud, zilver en koper zijn prachtige combinaties mogelijk. ‘Stoer en elegant, daar houd ik van. Ik vind het heel tof dat deze industrial look nu ook overgeslagen is naar accessoires zoals brillen’, aldus Anouk Smulders. Deep Forest We gaan back to nature dit najaar. Verschillende tinten groen, gecombineerd met zachte vormen, zorgen voor een veelzijdige en uitgesproken look. Anouk Smulders: ‘Dit groene montuur van Osiris is mijn favoriet omdat het zo mooi bij mijn groene ogen staat. De strakke vorm in combinatie met de natuurlijke kleur staat goed bij veel outfits.’ Win een kaartje voor het #SpecTrends event Op vrijdag 16 september vindt het #SpecTrends inspiratie event plaats in Amsterdam. Bekende en minder bekende brildragers kruipen een middag in de wereld van Anouk Smulders die uiteraard aanwezig is bij het event. Onder het genot van een lekker hapje en drankje krijgen zij stylingtips, hun haar & make up wordt gedaan, én ze krijgen een bril uit de trendcollectie aangemeten. Brildragers kunnen een kaartje winnen voor dit event door vóór 5 september een foto met bril, geïnspireerd door één of alledrie de stijlen, te plaatsen op Instagram o.v.v. #SpecTrends en @specsaversnederland. De personen met de meest creatieve inzending worden uitgenodigd voor het event en ontvangen een persoonlijk bericht via Instagram. Bekijk de voorwaarden op specsavers.nl/spectrends.

Auteur

Albert-Jan Garama