Zeijer Fietstocht

ZEIJEN

Alweer voor de negende keer is er de Zeijer Fietstocht, waarvan de opbrengst van het deelnamegeld bestemd is voor KWF Kankerbestrijding.

De Zeijer Fietstocht vindt dit jaar plaats op zondag 28 augustus en de start is bij café Hingstman in Zeijen. Er zijn drie routes: één van 30 km., één van 50 km. en één van 100 km. Het is de bedoeling dat de deelnemers die de 100 km. fietsen tussen 9 en 10 uur vertrekken, zodat ze voor de start van de andere deelnemers weg zijn. Waarschijnlijk wordt de 100 km. route voornamelijk door wielrenners gefietst, maar de organisatie wil benadrukken dat het een recreatieve tocht is en geen wedstrijd. De deelname bedraagt euro 10 voor volwassenen en euro 5 voor jeugd tot en met 17 jaar. Het geld dient te worden overgemaakt op bankrekeningnummer 1438.97.160 Fietstocht t.n.v. KWF o.v.v. naam, woonplaats en aantal kilometers. S.v.p. aanmelden via e-mail zeijerfietstocht@hotmail, 0592-291613, opgaveformulier op zeijen.nu.

Auteur

Albert-Jan Garama