Pink Walk & Run Westerbork

WESTERBORK

De straten van Westerbork zullen op zondag 2 oktober weer roze kleuren tijdens de vierde editie van de Pink Walk & Run.

Het doel van de Pink Walk & Run is het ophalen van zoveel mogelijk geld voor Pink Ribbon. Pink Ribbon financiert wetenschappelijke onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Het aantal inschrijvingen voor de Pink Walk & Run in Westerbork is explosief hoger dan de voorgaande jaren. Landelijk gezien staat de Pink Walk & Run Westerbork in de top 5 als het gaat om de financiële bijdrage door de organisatie van een evenement voor Pink Ribbon. Een plek waar wij erg trots op zijn als kleine non-profit organisatie tussen alle grote commerciële organisaties. De afgelopen jaren bleek de Pink Walk in Westerbork al een groot succes. In het eerste jaar liepen ruim zeshonderd wandelaars mee en werd 10.170,15 euro opgehaald. Een prachtig resultaat, dat het tweede jaar overtroffen werd. Zo’n duizend wandelaars haalden samen 18.678,65 euro op voor Pink Ribbon. Het derde jaar werd maar liefst met ruim 1200 deelnemers over de 25.000 euro opgehaald. Inschrijven voor de Pink Walk en Run kan op de website www.pinkwalk.nl. De starttijden van de Run zijn voor de 5 kilometer om 12.00 uur en de 10 kilometer om 11.00 uur. Op 2 oktober zal er rond 13.00 uur een delegatie van Pink RIbbon aanwezig zijn om de cheque met het eindbedrag in ontvangst te nemen.

Auteur

admin