CRAS zoekt nieuwe bestuursleden

Smilde

Stichting Culturele Raad Smilde (CRAS) zoekt nieuwe bestuursleden.

Wat zijn wij: Een bestuur, waarbij tijdens het vergaderen en het organiseren van activiteiten, gezelligheid en samenwerking hoog in het vaandel staan. Ieder bestuurslid heeft daarnaast een speciaal aandachtsgebied. We hebben verschillende werkgroepen die zelfstandig opereren onder de vlag van CRAS. Wij vergaderen een keer per maand en geven zo nodig ondersteuning bij activiteiten. Wie vragen wij: Mensen die mee willen denken om ieder seizoen weer een aantrekkelijk programma te maken en mee uit te voeren. Speciaal ook nog iemand met een creatieve inslag op de computer en ook iemand met financiële kennis en wat daarbij komt kijken. Wat bieden wij: Een enthousiaste groep die zich inzet voor de cultuurrijke Smildes. Voor verdere informatie http://www.cultureleraadsmilde.nl/contact.htmll, of via de mail: info@cultureleraadsmilde.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama