Muziek in Kloosterveste Assen

ASSEN

De Super Saturdays, georganiseerd namens winkeliersvereniging Kloosterveste, hebben inmiddels bij veel bewoners op de eerste zaterdag van de maand al een vaste plek in de agenda. Op zaterdag 3 september staat Kloosterveste in het teken van muziek. Op deze dag worden er verschillende activiteiten op het gebied van muziek georganiseerd.

Het eerstvolgende evenement is de Super Saturday ‘Muziek Event’; een swingende dag met tussen 10.00 uur en 17.00 uur een groot aanbod van diverse optredens en activiteiten. Iedereen is welkom en kan kosteloos aansluiten bij één van de workshops. Naast de markt kunnen (jonge) kinderen spelen op het kleuterspeelplein en kan iedereen zich tussen 10.00 en 14.00 uur laten schminken. De Super Saturday activiteiten worden het gehele jaar kosteloos aangeboden door de winkeliersvereniging die hiermee de relatie met de inwoners van Kloosterveen wil versterken.

Auteur

Albert-Jan Garama