Gratis bridgeles in Beilen

BEILEN

‘Denken en Doen’ is een promotie programma om meer ouderen maar uiteraard ook jongeren kennis te laten maken met Bridge.

Het is nodig dat ouderen worden voorbereid op eenzaamheid en/of lichamelijke achteruitgang. Het is van essentieel belang om mensen uit hun mogelijk isolement te halen, door gezamenlijke activiteiten te organiseren en hen in contact te brengen met anderen. Bridge is een middel dat daar heel goed op aansluit, de spelregels ‘dwingen’ als het ware sociaal contact af. Het is een teamsport (je kiest/hebt een partner) en dan ga je ook nog eens elk half uur met een ander team aan tafel en bovendien is het een boeiend en gezellig kaartspel. In het kader van "Denken en Doen" is door de RABO bank financiële ondersteuning toegezegd om nagenoeg kosteloos bridge te leren spelen. Beiler Bridge Kring (BBK) is voornemens om in september informatie- / promotie sessies te organiseren bij relevante maatschappelijke- culturele en sociale instellingen en sport-, buurtverenigingen in de gemeente Midden-Drenthe. Na aanmelding zal vervolgens in oktober de beginners cursus starten. Het is mogelijk de bridge cursus voor beginnelingen (oktober tot mei) te volgen. Cursisten zijn van harte welkom. Aanmelden bij secretaris Henny Sluiter-Boelens (0593-526405) of Hans Strijker (0593- 565191).

Auteur

admin