Tweede Smildeger Talentenmarkt

SMILDE

Ook dit jaar opent CRAS het nieuwe cultureel seizoen 2016-2017 met een Smildeger Talentenmarkt op zondagmiddag 4 september in het Kompas van 13.00 tot 17.00 uur.

Wethouder Gert Jan Bent verricht rond 13.30u de officiële openingshandeling, waarbij ook een verrassend muzikaal optreden zal zijn. Veel inwoners van de Smildes hebben ongekende talenten die ook dit jaar weer te zien zijn. Verder zijn er dit jaar speciale workshops voor kinderen: brandschilderen op hout, keien schilderen, speksteen beeldhouwen. Of neem plaats aan De Tekentafel en gun jezelf een creatieve ontspanning zowel voor kinderen als volwassenen. Gratis entree en gratis deelname workshops. Info Hilde van Dijk van49dijk@gmail.com, zie ook www.cultureleraadsmilde.nl. Sponsoren zijn: Installatiebedrijf Jan ten Hoor,Smilde en de Rabobank, kernteam Midden-Drenthe.

Auteur

Albert-Jan Garama