Kofferbakverkoop centrum Assen

ASSEN

Na de succesvolle dag in juli zal in samenwerking met de binnenstad vereniging op 28 augustus van 13.00 tot 17.00 uur weer een kofferbak verkoop plaats vinden. Deze verkoop valt weer samen met de maandelijkse koopzondag.

Handelaren kunnen hun verkoopwaar weer uitstallen in het hart van de stad, op het Koopmansplein. Standhouders betalen een kleine vergoeding. Deze komt volledig ten goede aan de Scoutinggroep de Zwervers. Voor bezoekers is de toegang gratis. De laatste kofferbakverkoop van 2016 vindt plaats op 25 september. Meer informatie is te vinden op http://www.kofferbakverkoop-assen.nl/. De kofferbakverkoop wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Scoutinggroep de Zwervers. De stichting stelt zich tot doel de Asser Scoutinggroep de Zwervers financieel te ondersteunen om zodoende Scouting ook in de toekomst toegankelijk te houden voor kinderen uit alle geledingen.

Auteur

Albert-Jan Garama