Zorggroep Drenthe kiest voor Ammarens

ASSEN

Bijna is het zover. Appartementencomplex Messchenstaete wordt 1 januari 2017 opgeleverd. Zorggroep Drenthe vindt het belangrijk dat de bewoners zich thuis voelen in een prettige en warme woonomgeving. Daarom heeft ze Ammarens Woondesign benaderd voor de inrichting van het gebouw. Ook het nieuwe woonzorgcentrum de Wester Es in Beilen zal door Ammarens uit Assen worden ingericht.

In januari zal Messchenstaete haar eerste bewoners ontvangen. Het nieuwe appartementencomplex telt 51 appartementen, waarvan twee penthouses. Op de begane grond van dit gebouw zal een fysiotherapeut, kapsalon, huisartsenpraktijk en een restaurant worden gevestigd. Ook is een verloskundige praktijk, een Wellness met schoonheidssalon en drie hotelkamers aanwezig. Ammarens Woondesign levert al jaren mooie meubels aan haar klanten. Met passie voor hun vak levert deze meubelzaak niet alleen meubelen voor thuis, maar doet Ammarens tevens veel werk als projectinrichter. Onlangs tekende Sape Pranger, directeur Zorggroep Drenthe, een contract met Martin en Deby Niezen van Ammarens Woondesign voor de projecten Messchenstaete en de nieuwbouw van het nieuwe woonzorgcentrum de Wester Es in Beilen. Meer informatie messchenstaete.nl en ammarenswoondesign.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama