Team Jessica rijdt voor Ride for the Roses

ASSEN

Op 4 september fietst Team Jessica een tocht van 100 km voor het goede doel.

Dit team dat fietst en geld inzamelt voor de Ride for the Roses in Twente bestaat uit Marjan en Marten Mulder, hun vrienden Roelof Bijker en  Wim Dondorff (allen uit Beilen), Gerard Huzen en Ruben Meinders (beiden uit Rijssen) en Gerard IJzermans (Assen). De tocht van 100 km die dit fietsteam gaat maken is ter nagedachtenis aan Jessica Mulder, dochter van Marjan en Marten Mulder, die op 23 juli vorig jaar op 20-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van leukemie. Eind mei 2015 stond het leven van de familie Mulder andermaal volledig op de kop. Hun dochter Jessica had in haar jonge jeugd al botkanker gehad. En net toen alles goed leek te gaan en Jessica een prachtige toekomst in het verschiet lag, sloeg het noodlot opnieuw toe. Ze kreeg acute lymfatische leukemie, en na een kort ziekbed overleed Jessica op een veel te jonge leeftijd. Voor de tocht die Team Jessica gaat maken wordt geld ingezameld voor onderzoek door KWF-Kankerbestrijding naar het ontstaan van leukemie. Inmiddels is een mooi bedrag verzameld via crowdfunding. Maar er is nog veel geld nodig. Uw donatie is meer dan welkom en dat kan ook via de afzonderlijke hiervoor genoemde deelnemers. Ga hiervoor naar de site van Ride fore the Roses. Vul de naam in van een van bovenstaande deelnemers en volg de instructies aldaar voor uw donatie. Elke euro is welkom.

Auteur

jkunst