Het is weer tijd voor de Summerbreak

ASSEN

Van 15 augustus tot en met 19 augustus zullen er weer honderden Assenaren genieten van de activiteiten die georganiseerd worden bij Recreatiegebied Baggelhuizen tijdens de achtste Summerbreak.

Deze week wordt georganiseerd door Assen Beweegt van Vaart Welzijn en vele bedrijven, stichtingen en verenigingen zorgen ervoor dat de organisatie van de Summerbreak mogelijk is. De week zal in het teken staan van spectaculaire, spannende en sportieve spelletjes voor het hele gezin. Dit jaar is er een kleine verandering in de locatie. De activiteiten vinden plaats op het grasveld naast het strandpaviljoen in plaats van op het grote grasveld aan het begin bij de parkeerplaatsen. Vanaf maandag tot en met vrijdag zal er voor onder andere de kleintjes weer een speelparadijs zijn. Voor de jongeren is er ook van alles te doen: van leren programmeren tot banaanvaren en van karate tot het spectaculaire Expeditie Robinson. Op de laatste dag kunnen jongeren zich vermaken op de Extreme Wipeout baan van 150 meter lang. Neem voor meer informatie een kijkje op de website.    

Auteur

jkunst