Fotografeer excursie in Nationaal Park Drentsche Aa

GASTEREN

  In het stroomdal van de Drentsche Aa ligt het heide- en stuifzandgebied, de Gasterse Duinen. De middeleeuwse karrensporen en het hunebed bewijzen dat de mens al minstens 5000 jaar in dit gebied aanwezig is. Tijdens deze fotografie excursie op zaterdag 20 augustus leggen de deelnemers onder leiding van Nationaal Park gidsen dit verstilde landschap vast tijdens zonsopkomst en in het vroege ochtendlicht.

De gidsen zijn amateurfotografen. Tijdens de excursie wordt op een aantal fotogenieke punten langs de route wat langer stilgestaan en is er tijd om deze plek te fotograferen en fototips uit te wisselen met elkaar. De mooiste fotoplekken kunnen drassig zijn. Waterdichte wandelschoenen worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling. Deze fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data. Datum: zaterdag 20 augustus Start(tijd): 06.00 uur Start(plaats): NP Parkeerplaats Gasterse Duinen bij Gasteren Duur/afstand: 2 uur Doelgroep: amateurfotografen, geïnteresseerden in natuurfotografie Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Auteur

jkunst