21e editie Beachvolleybaltoernooi Schoonloo komt dichterbij

SCHOONLOO

Op zondag 28 augustus wordt voor de 21e keer een Beachvolleybaltoernooi georganiseerd in Schoonloo.

Dit toernooi vindt plaats op het voormalige korfbalveld in het dorp. Dit terrein wordt momenteel omgebouwd tot een heus ‘amfitheater’ en er zal plaats komen voor sport en spel voor de dorpsbewoners. Wegens gebrek aan opgave vorig jaar, was de organisatie genoodzaakt om het toernooi af te gelasten. Dit jaar wil de organisatie graag weer met volle kracht vooruit en weer een gezellig Beachvolleybaltoernooi organiseren in Schoonloo. Om meer opgave te krijgen is er dit jaar een extra spelwijze bijgekomen. Er is plaats voor het recreatieve 4x4 volleybal. Hiervoor mag je maximaal twee NeVoBo spelers in je team hebben. Dames, heren of mix; alles is toegestaan. Maar dit jaar is nieuw de 2x2. Dit is voor de geoefende volleyballer (hoeft geen nevobolid te zijn) die graag fanatiek een balletje wil slaan. Ook hier worden dames, heren en mix teams toegestaan. Wie durft deze uitdaging aan? Tevens zal er tijdens het toernooi voldoende vertier zijn voor de kinderen. Veel vaste teams hebben zich al weer opgegeven voor deze eerstvolgende editie. Dus twijfel niet en beach mee! Opgave via e-mailadres beachvolleybal@schoonloo.com of telefoonnummer 0592 248240. De inschrijving sluit op woensdag 24 augustus om 20:00 uur of bij een maximum aantal teams van 25.

Auteur

jkunst