Zon, strand, gezelligheid

ASSEN

Naast het beachvolleybaltoernooi zijn er ook verschillende randactiviteiten als een ‘Bohemian Ibiza Market’, een ‘Ibiza Lounge Party’ en komen er ‘Foodtrucks on the Beach’.

Meer dan 125 teams zullen hun sportieve kunsten vertonen op het Lodewijk Napoleon Beachvolleybaltoernooi. Van campingvolleyballer, naar divisievolleyballer tot kinderen. Met veertien verschillende klassen is het toernooi voor iedereen toegankelijk. Het toernooi, georganiseerd door Zeghetmaar! zal behalve in het teken van sport ook in het teken van gezelligheid staan, zo zijn er verschillende randactiviteiten. Inschrijven voor het Beachvolleybaltoernooi kan op www.beachvolleybal-assen.nl Inschrijven kan tot 19 augustus.

De Bohemian Ibiza Market is in de vorige editie voor het eerst aan het Lodewijk Napoleon Beachvolleybaltoernooi toegevoegd. Omdat dit ondanks het slechte weer een succes was is de Bohemian Ibiza market er 27 en 28 augustus ook bij. Er zullen 35 kramen met leuke kleding, accessoires en van alles en nog wat staan. De Bohemian Ibiza Market is op zaterdag van 11.00-20.00 en op zondag van 11.00 tot 17.00.

Sporten gaat niet op een lege maag. Daarom stranden er tijdens het Lodewijk Napoleon Beachvolleybaltoernooi een karavaan van foodtrucks aan de Baggelhuizerplas. Naast de koffie en snacks die Stichting Phusis verzorgt vanuit de kiosk zullen er veel culinaire hoogstandjes zijn om uit te kiezen. Foodtrucks on the beach is op zaterdag van 11.00-20.00 en op zondag van 11.00 tot 17.00.

Na afloop van de wedstrijden op zaterdag is er een Ibiza Lounge Party. DJ Nando’ en DJ Manolitos zullen samen met Popkoor Vet! en Plaza Dansa Dans Project de muzikale invulling geven. De Ibiza Lounge Party start zaterdag om 17.00 en zal tot in de late uurtjes door gaan.


Auteur

Redacteur