Woensdagmiddagvoorstelling in het Asser Bos

Assen

De Asser vertelgroep De Verhalenhoed vertelt deze zomer een middag lang verhalen in het Asser Bos. In de tuin van het Duurzaamheidgebouw zijn een paar plekken gecreëerd, waar de verhalen helemaal tot hun recht komen. De verhalen zijn voor jong en oud en ze zullen worden verteld tussen 13.00 en 16.00 uur.

“Daar aan de rand van het bos zal de natuur in de verhalen zeker een rol spelen”, zegt Jeanet Landman van De Verhalenhoed. “Verhalen over de natuur helpen om anders naar de natuur te gaan kijken.” “Vertellers zijn erg flexibel”, aldus Jeanet, “ze kunnen gemakkelijk een verhaal kiezen dat past bij de leeftijd van de luisteraars. En als dat nodig is, wordt de tekst wat aangepast. Ook kan een verteller inspelen op situaties die zich voordoen.” Het publiek kan op ieder moment aanschuiven en net zo veel verhalen beluisteren als men wil. De voorstelling is op woensdagmiddag 17 augustus. Mocht het onverhoopt regenen, dan gaat het programma toch door, maar dan binnen in het Duurzaamheidgebouw in het Asser Bos. Meer informatie bij Jeanet Landman, via jestola@xs4all.nl of 06-13590459.

Auteur

Arjan Brondijk