Halfords Vanderveen verhuurt (elektrische) fietsen

Assen

De afdeling Halfords van Warenhuis Vanderveen in Assen verhuurt sinds kort (elektrische) fietsen. Deze zijn zowel met als zonder accu verkrijgbaar.

In de etalage van VVV Assen, op de begane grond van Warenhuis Vanderveen, is één van de elektrische fietsen te bekijken en kunnen mensen terecht voor vragen en fietskaarten. Voor het daadwerkelijk huren moeten ze een etage hoger naar de afdeling Halfords. Bedrijfsleider Peter Weersing geeft aan dat service hoog in het vaandel staat bij Halfords: “We helpen klanten graag waar kan, zo hebben we ook een werkplaats voor fietsreparatie. Een dienst als fietsverhuur past daarom goed bij onze afdeling.” Peter geeft tevens aan dat ze de goedkoopste van Assen zijn: “Voor vijf euro per dag kunnen mensen een gewone fiets bij ons huren, en voor tien euro per dag zelfs een elektrische fiets. Bij meer dan vier dagen huur, wordt de ophaal- en terugbrengdag als één dag gerekend. Het aantal fietsen is beperkt, dus het is altijd aan te raden van tevoren te reserveren.” Meer informatie over de fietsverhuur is te vinden op www.vanderveen.nl, onder afdeling Halfords.

Auteur

Arjan Brondijk