KIDOEDA in Beilen

BEILEN

In de laatste week van de zomervakantie, week 34, vindt KIDOEDA weer plaats in Beilen. Deze kinderdoedagen worden alweer voor de vijfde keer georganiseerd.

Tijdens de dagen kunnen kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool allerlei leuke activiteiten doen. Zo bouwen zij aan hun eigen hut, is er een springkussen, kun je knutselen en nog veel meer! Drie dagen lang speelplezier van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 augustus.

Het thema dit jaar is: Cowboys en Indianen. Dinsdag en donderdag van 10.00 en tot 15.30 uur. Op woensdagavond is er ook nog een vossenjacht, actvitetien zijn dan van 10.00 tot 20.30 uur. Locatie het grasveld naast De Raad (Reigerlaan).

Opgeven via kan via de mail naar hennie.kidoeda@hotmail.com of via 06-18586287. Deelname kost per dag euro 3 waarbij er wordt gezorgd voor wat te eten en te drinken.


Auteur

Redacteur