DS open tennistoernooi TC Smalhorst Beilen

BEILEN

Afgelopen week vond het eerste DS Open tennistoernooi bij TC Smalhorst plaats. Na de opening van de nieuwe smashcourtbanen vonden een aantal leden het een goed idee om na vele jaren weer een open tennistoernooi te organiseren.

Spelers konden zich inschrijven voor de categorieën 5 tot en met 8 in de enkel, dubbel of gemengd dubbel. Van te voren was er gehoopt op 75 inschrijvingen, uiteindelijk waren het er maar liefst 83.Het toernooi stond in het teken van de Tour de France. Zo kon je tussen de wedstrijden meedoen met een fietswedstrijd, was er een pubquiz met vragen over het wielrennen en werd er voor heerlijke franse hapjes gezorgd. Daarnaast waren er gedurende het toernooi diverse loterijen met tientallen prijzen. Deze prijzen werden mede mogelijk gemaakt door de Beiler middenstand. Op de afsluitende dag was het heerlijk weer om de finales te spelen. En voor de toeschouwers was het geweldig om op het terras de spannende partijen te volgen met de heerlijke hapjes die door de kantinecommissie werden verzorgd. Door de vele positieve reacties kijkt de organisatie met grote tevredenheid terug op deze week en hoopt volgend jaar wederom een geweldig toernooi neer te zetten. Op de foto staan de eerste en tweede prijswinnaars van het DS Reclame Open 2016.

Auteur

Albert-Jan Garama