Rabofonds doneert

ASSEN

Rabobank Assen en Noord-Drenthe doneert elk jaar een deel van haar winst in het Rabofonds. Uit dat fonds ontvangen tal van lokale projecten een bijdrage. Op deze manier toont de bank haar betrokkenheid in de regio en investeert zij in de maatschappij.

Diverse projecten zijn ondersteund. Hier volgen enkele voorbeelden. Zo ontvangt St. Rondom de Magnus een bijdrage voor de realisatie van de "speulkoel" in Anloo. St. Zeijerwiek kan een gator aanschaffen. Dorpsbelangen Spier kan een Jeu de Boules baan aanleggen. De Zuidlaarder Tennis Club kan de kantine gaan opknappen. Aan de Rolder Activiteiten Stichting is een bedrag toegezegd voor de aanschaf van podiumonderdelen. En er kunnen diverse "groene" multifunctionele schoolpleinen worden ingericht. Ook is er een bijdrage toegezegd aan St. Buurthuis Holthe Lieving Makkum uit Beilen, die een tuin met bijen en vlinders kan aanleggen. De Turngroep Noord uit Vries heeft door een bijdrage de mogelijkheid om een airtrackbaan aan te schaffen. Verenigingen en stichtingen kunnen een aanvraag indienen via www.rabobank.nl/assen-nd (onder het tabje sponsoring en donaties). De voorwaarden zijn ook te vinden op deze site. Aanvragen voor de derde ronde kan tot 1 september 2016.

Auteur

admin