Gezocht: vrijwillige chauffeurs in Assen

ASSEN

Icare zoekt vrijwilligers voor de negenpersoons rolstoelbus.

Een enthousiaste groep vrijwilligers vervoert, van maandag tot en met vrijdag, ouderen van huis naar dagactiviteitencentrum de Donk in Vierackers Assen en brengt ze daarna weer thuis. Verder wordt de 9-persoons rolstoelbus ingezet voor het vervoeren van cliënten tussen de verschillende locaties en met uitjes, kerkdiensten en andere activiteiten. Icare is per direct op zoek naar vaste vrijwillige chauffeurs die onze cliënten willen helpen. Heeft u een geldig rijbewijs B, enige jaren rijervaring en bent u woonachtig in Assen of naaste omgeving? Dan nodigen wij u uit om vrijwilliger te worden.

Voor meer informatie of aanmelding kunt contact opnemen met Annelies Hartman, 06 21 85 53 98 of vrijwilligerswerk@icare.nl. Of bel met de dagactiviteitencentrum de Donk (0592) 33 40 61. Ook voor ander vrijwilligerswerk in de woningen of bij activiteiten zij halpende handen welkom.


Auteur

Redacteur